• 010 311 3080
  • Menu
  • Ostoskori

Recent Posts

Rinnelääkäriasemien hoitotarviketoimitukset sujuvat kuin lasketellen – keskittäminen kannatti

Posted by Heljä Kokko on 19.1.2018 9:14:00

Bene Finlandia on vakiinnuttanut asemansa akuuttien terveydenhoidollisten ongelmien ratkaisijana. Sesonkiaikoina Bene Finlandian lääkäriasemat hoitavat kaiken akuuteista sairastumisista röntgentutkimuksia vaativiin rinnevammoihin Levillä, Rukalla ja joulukuusta 2017 alkaen myös Pyhätunturilla. Hoitoa tarjotaan lähtökohtaisesti niin pitkään iltaan, kuin tarvetta on. Vuorokaudenajasta riippumatta lääkäri on aina saatavilla päivystysnumeroon soittamalla.

Monipuolisen, laadukkaan ja oikea-aikaisen hoidon kulmakiviä ovat hoitotarvikkeet ja niiden saatavuus. Lue, millaisia tarpeita Bene Finlandialla oli hoitotarvikkeiden toimituksille ja miten ratkaisu tilanteeseen löytyi keskittämisestä.

Read More

Topics: hankintaosaaminen, keskittäminen, asiakasreferenssi

Ultraäänitutkimukset onnistuvat nyt älypuhelimen avulla!

Posted by Heljä Kokko on 17.1.2018 11:41:00

Kannettavat, langattomat ja erittäin pienikokoiset ultraäänilaitteet tulevat ryminällä markkinoille, ja ultraäänitutkimukset ovat jo nyt mahdollisia älypuhelimen tai tabletin avulla. Uuden teknologian ansiosta ultraäänilaitteen yhdistäminen useimpiin Android- ja iOS -älylaitteisiin onnistuu pelkällä sovelluksella. Kätevää, eikö?


Read More

Topics: ultraäänitutkimukset, sairaala

Ventilaattorin paluu ja muita ensihoidon trendejä – Tiesitkö jo näistä?

Posted by Heljä Kokko on 15.1.2018 10:20:00
Read More

Topics: ensihoito

3 vinkkiä, joiden avulla teet terveydenhuollon hankinnat edullisemmin

Posted by Heljä Kokko on 5.1.2018 9:11:00

Menestyksekäs terveydenhuollon liiketoiminta vaatii myös hankintaosaamista. Osaava ostaja tietää, että tuotehinnan lisäksi oston yhteydessä kertyy muitakin kuluja. Nämä muut kulut kertyvät lähes huomaamatta ja siksi niitä kutsutaankin piilokuluiksi. Hintakilpailuttamisen sijaan tärkeintä on laskea hankinnan kokonaiskustannus. Keräsimme kulut, jotka ostoja tehdessä kannattaa huomioida, jotta sinäkin onnistuisit tekemään kustannustehokkaita ratkaisuja.

Read More

Topics: hankintaosaaminen, piilokulut

Vuosi 2017 laitettiin pakettiin... #medkitmania laajenee

Posted by Heljä Kokko on 29.12.2017 10:59:24

Laitoimme vuoden 2017 pakettiin. Luehan, mitä kaikkea meillä sattui ja tapahtui.

Read More

Topics: medkitmania

Uusimmat artikkelit