• 010 311 3080
  • Menu
  • Ostoskori

5 syytä hankkia langaton ja kannettava ultraäänilaite

Posted by Heljä Kokko on 23.7.2018 12:14:00

DSC09583-1-1

Langattomat ja kannettavat ultraäänilaitteet yleistyvät hurjaa vauhtia syrjäyttäen vähitellen suuremmat ja järeät laitteet. Listasimme viisi hyvää syytä, miksi kevyt ja johdoton ultraäänilaite kannattaisi hankkia.

1. kulkee mukana yhtä helposti kuin stetari

Kenties paras puoli kannettavassa ultraäänilaitteessa on se, että laite kulkee mukana yhtä helposti kuin stetari. Enää ei tarvitse odotella omaa vuoroa ultraäänilaitteen käyttämiseen, kun laite kulkee kokoajan mukanasi. Se on myös helppo ottaa tarvittaessa mukaan eri toimipisteisiin tai koulutustilanteeseen.

Helppouden vuoksi kannettavaa ultraäänilaitetta tulee  käytettyä useammin heti potilaskohtaamisen alkuvaiheessa ja pienissä toimenpiteissä, esimerkiksi verisuonikatetrin asettamisessa. Tämä parantaa potilasturvallisuutta ja hoitokokemusta.

Katso täältä, miten Clarius auttaa suonensisäisen katetrin asettamisessa: Chris Eddy Demonstrates Vessel Access under Ultrasound Guidance Using Clarius

2. Kuvanlaatu ei kalpene järeämmille laitteille

On yleinen harhaluulo, ettei kannettavan laitteen kuvanlaatu olisi lähellekään yhtä hyvä kuin isompien laitteiden. Todellisuudessa kannettavien laitteiden kuvanlaadun kehittämiseen on panostettu todella paljon. Esimerkiksi Clarius on tiivistänyt vain 500 g painavaan laitteeseen jopa 192 elementtiä, edistyneen kuvantuottotekniikan ja optimoidut algoritmit. Monissa tietokonepohjaisissa tai suuremmissa laitteissakin on usein vain 128 elementtiä. (1)

3. TUTKIMUSTULOKSET kollegoille parilla klikkauksella

Langattomien ultraäänilaitteiden teknologia pohjautuu useimmiten sovellukseen ja tieto kulkee esimerkiksi wifi- tai bluetooth yhteyksien kautta. Sovelluksen ja langattomien yhteyksien kautta tulosten jakaminen kollegoille on helpompaa kuin koskaan ennen ja onnistuu vain muutamalla klikkauksella suojatun yhteyden kautta.

4. parannuksia käyttökokemukseen myös hankinnan jälkeen sovelluspohjaisuuden ansiosta

Sovelluspohjainen teknologia pitää laitteen pidempään nykyaikaisena. Ostohetkellä saatavilla olevaan käyttöliittymään ei tarvitse tyytyä lopullisesti, vaan sovelluksen käyttökokemusta parannellaan myös tulevaisuudessa. Parannukset saa käyttöönsä vain päivittämällä sovelluksen.

5. kukkaroystävällinen

Kannettava laite ei vaadi yhtä paljon pääomaa kuin suuri laite, mikä tukee sen tarkoitusta jopa henkilökohtaiseen käyttöön. Meiltä voit kysyä hankinnalle myös leasing-rahoitusta. 

HALUAISITKO KOEKÄYTTÄÄ KANNETTAVAA JA LANGATONTA CLARIUS-ULTRAÄÄNILAITETTA? - klikkaa painiketta

HALUAN CLARIUKSEN KOEKÄYTTÖÖN!

Lähteet:

1. https://www.clarius.com/clarius-white-paper-series-achieving-high-end-image-quality-on-a-handheld-ultrasound

Topics: ultraäänitutkimukset