• 010 311 3080
  • Menu
  • Ostoskori

Corpuls ja Merlot Medi -rajapinta rakennettiin nopeasti toimivaksi

Posted by Sami Matala on 9.12.2019 14:31:33

CORPULS

CGI:n tuottama Merlot Medi ensihoidon sähköinen johtamis- ja raportointijärjestelmä on saatu erittäin onnistuneesti integroitua nyt myös corpuls -defibrillaattoreihin.  

 

Merlot Medi on ensihoidon johtamis- ja raportointijärjestelmä, joka on kehitetty johtamisjärjestelmäksi ensihoidon vastuulääkäreille, lääkintäesimiehille ja konsultoiville lääkäreille. Järjestelmä itsessään välittää tietoa reaaliaikasesti sairaankuljetusyksiköstä hoitopaikkoihin ja ensihoidon valvomoihin.

Nykyaikainen ja tehokas työväline parantaa hoidon laatua ja jatkuvuutta kattavan potilasraportoinnin avulla. 

Merlot Medin yhtenä tärkeimpänä tehtävän on luoda potilaskohtainen ensihoitokertomus ensihoitotilanteessa, johon tallennetaan potilaan kannalta olennaisen kriittistä tietoa.

Ensikokemuksia kentältä

Saimme palautetta miten Merlot Medin ja corpuls3 -monitoridefibrillaattorin integraatio on toiminut kentällä.

Tähän asti niiden välinen toimivuus on saanut vuolaasti kehuja. Kehuja tuli mm. helposta liitettävyydestä, tiedonsiirrosta ja varayhteyden helppoudesta.

Merlot Medin ja corpuls -laitteen välillä on helppo paritettavuus, eikä vaadi mitään koodeja defibrillaattorista. Tämän ansiosta yhteydenluonti on myös erittäin nopeaa. 

Tiedonsiirto sai kehuja mm. automaatiosta ja sen toimivuudesta. Käyttäjän ei itse tarvitse nappia painamalla lähettää tietoja laitteesta Merlot Mediin, vaan corpuls -laitteet pystyvät lähettämään automaattisesti tietoja järjestelmään yhteyden muodostettua. Automaattinen tiedonsiirto ei kuitenkaan ruuhkauta järjestelmää.

Lisäksi tulossa on ominaisuus, jonka avulla Merlot Medin ja corpuls -laitteiden välillä on kahdensuuntainen tiedonsiirto ainoana laitteena.

Monitoridefibrillaattoreissa on sisäänrakennettu 3G modeemi, LAN -portti, sekä WLAN, jotka mahdollistavat datan siirron laitteesta tai jopa suorayhteyden. Näiden avulla laitteesta voidaan muodostaa varayhteys jos pääyhteys Merlot Mediin häiriintyy.

Merlot Medi -yhteyden häiriintyessä varayhteys mahdollistaa EKG:n lähettämisen.

Innolla odotamme lisää kokemuksia kentältä corpulsin ja Merlot Medin yhteensopivuudesta.

 

Maahantuomme ja myymme yksinoikeudella saksalaisia corpuls -laitteita. 

Kaikki corpuls -laitteet verkkokaupastamme ->

Topics: defibrillaattori, ensihoito, corpuls, hoidon tarpeen arviointi, Merlot Medi