• 010 311 3080
  • Menu
  • Ostoskori

Defibrillaattorilla sydänturvallisuutta työpaikoille, koteihin ja mökeille

Posted by Heljä Kokko on 1.3.2018 12:11:21

Defibrillaattori, defi, deffa ja sydäniskuri… tärkeällä laitteella on monta nimeä. Deffat yleisyvät kaikkialla, missä ihmisiä on paljon, aina ostoskeskuksista työpaikkoihin. Uusimpana ilmiönä myös suomalaiset kuluttajat ovat alkaneet hankkia laitteita itselleen koteihin ja mökeille. Defibrillaattori voi nostaa sydänpotilaan selviytymismahdollisuudet jopa 70-80 prosenttiin. Vaikka perinteinen painelu-puhalluselvytys on ensisijaisen tärkeää sydänpysähdyksen sattuessa, riittää se harvoin palauttamaan sydämen oikean rytmin. Lähtökohtaisesti ainoa sydämen käynnistävä hoito on defibrillaattorin antama sähköisku, defibrillaatio.

Etenkin teollisuusalan yritykset parantavat yhä useammin sydänturvallisuutta hankkimalla deffan. Näin on tehty myös SSAB:n tehtaalla Raahessa. Jo vuodesta 1964 erikoisteräksiä valmistaneen tehtaan tiloista laite löytyy kätevästi säilytyskaapista, joka ostetaankin yleensä yhdessä deffan kanssa.


SSAB Raahe-1.jpg

Deffan ostoa miettiessä herää usein kysymys, voiko kuka tahansa käyttää laitetta. Vastaus on: kyllä voi! Markkinoilla olevia AED-deffoja kutsutaan myös maallikkodeffoiksi siksi, että ne opastavat käyttäjäänsä. Kuvaohjeiden ja äänikomentojen avulla kuka tahansa pystyy tarpeen tullen pelastamaan kaverin hengen. Laite analysoi potilaan sydänrytmin ja antaa sydämen käynnistävän sähköiskun vain tarvittaessa. Lisäksi deffa ohjaa käyttäjää tekemään painelu-puhalluselvytyksen oikein.

Kauttamme on saatavissa:

Haluaisitko sinäkin työpaikastasi, kodistasi tai vaikkapa mökistäsi sydänturvallisen? Autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan deffan. Pyydä tarjous ja suositus maallikkodeffasta klikkaamalla alla olevaa painiketta. Helppoa, vai mitä?

KLIKKAA JA PYYDÄ TARJOUS

 

Topics: ensiapu, työturvallisuus