• 010 311 3080
  • Menu
  • Ostoskori

Esittelyssä: nal von minden

Posted by Sami Matala on 12.9.2019 8:15:00

 

tervetuloa MedKitille!

 

nal von minden laskeutuu MedKit Finlandin varastoihin

nal von minden on saksalainen in vitro -diagnostiikkatuotteiden ammattilainen jo yli 30 vuoden kokemuksella. Brändi ja tuotteet ovat jo hyvin vahvasti asemoituneet Euroopassa, mutta Suomeen nal von minden tekee vasta tuloa ja pyrkii vahvistamaan asemaansa.

Me, luonnollisesti MedKitillä, olemme innoissamme tilaisuudesta, jossa saamme toimia edelläkävijän roolissa Suomen markkinoilla. 

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Regensburgissa, Saksassa, mutta markkinointi ja myynti Suomeen, Ruotsiin ja Benelux -maihin tapahtuu Alankomaissa Haagin toimiston kautta. 

 

"Leuka tippui lattiaan niin, että tukka tärisi"

nal von mindenin tuote-esittelijät piipahtivat täällä Suomessa MedKitin toimistolla esittelemässä nal von minden -tuotteita. He esittelivät meille uusimpia innovaatioitaan ja laitteitaan, joita pääsimme hiplaamaan ja vähän jopa testaamaankin. Sitten he sanoivat asian, joka sai meidän kaikkien leuat ensin pöytään, ja sitten vielä lattiaan:

nal von mindenin tuotevalikoima sisältää 1200 erilaista huumeseulaa. 🤯

Ihan kiva. Teimme lyhyellä matikalla nopean johtopäätöksen, että siitä riittää varmasti joka tarpeeseen. 😀

Tämä valikoima sisältää erilaisia pikatestejä, kuten esimerkiksi testiliuskat, kasettitestit, virtsakuppitestit sekä sylkitestit. Tarjolla on yksittäisiä testejä yhden huumausaineen testaamiseen, sekä multitestejä maksimissaan 12 eri parametrillä. Yhteensä valikoimasta löytyy 28 eri parametriä eri huumausaineiden testaamiseen.

 

Testiliuskojen lisäksi saatavilla myös arviointilaitteita

Muita yksittäisiä tuotteita oli esimerkiksi Colibri pikatestien kvalitatiivinen ja kvantitatiivinen analysointilaite, jolla saa esimerkiksi aikasempaa nopeammin ja vähemmällä verinäytemäärällä tuloksen CRP -tasosta. Colibri on pieni kuutio, jonka pohjaan laitetaan testiliuska ja tulos näkyy kuution näytöllä. Lisäksi Colibriin voidaan liittää datakaapeli, jolla data saadaan siirrettyä reaaliaikasesti suoraan tietokoneelle.

Colibria ei ole Suomessa vielä aikasemmin myyty, mutta Saksassa Colibrille löytyy jo todella suuret markkinat.

Toinen heidän esittelemänsä tuote oli Reactif Touch -virtsapikatesti, joka on niin ihmisille kuin eläimillekin tarkoitettu. Laitteeseen asetettiin sille tarkoitettu testiliuska ja laite testasi ja mittasi tuloksia automaattisesti muutaman minuutin ajan. Tulokset tulostautuivat kuitille ja lisäksi myös laitteeseen integroidulle kosketusnäytölle. Laite pystyy tallentamaan muistiinsa jopa 2000 testaustulosta.

Reactif Touch on ollut Tanskassa maanlaajuisesti käytössä ja ongelmia laitteen toiminnassa ei ole ilmennyt.

 

Tarkempaa ja nopeampaa testausta

Pikatestit ovat erittäin käytännöllisiä esimerkiksi työpaikalle tai koululle, jos tulos halutaan saada nopeasti. Pikatestit antavat tuloksen minuuteissa oikeasta näytemateriaalista, eikä näytettä tarvitse viedä mihinkään laboratorioon analysoitavaksi.

Valikoimasta löytyy myös perinteiset virtsapikatestit, jotka antavat 100% varman tuloksen, nopeasti.

 

Suurin osa huumausaineista näkyy luotettavasti näytteestä vielä useamman kuukauden jälkeenkin.

 

Lopuksi vielä terveiset teille meidän nal von mindenin tuotepäälliköltä Lauralta:

"Olen Laura Lampela, uusien nal von mindenin vierianalytiikkatuotteiden tuotepäällikkö. Koulutukseltani olen Filosofian Maisteri, opiskelin Oulun yliopistossa genetiikkaa ja fysiologiaa. Erilaiset biotieteen sovellutukset ja fysiologisten parametrien mittaamiset ovat siten ominta osaamistani, jota nyt pääsen hyödyntämään monipuolisesti tuotepäällikön ominaisuudessa!"

 

KATSO VALIKOIMA

 

Me iloitsemme nal von mindenin saapumista Suomeen ja odotamme innolla tarjouspyyntöjänne!

 

jäikö leuka lattiaan? 

Kysy meiltä neuvoa kuinka saada se takaisin ylös. Laita viesti osoitteeseen: info@medkit.fi, soita 010 311 3080 tai täytä yhteydenottolomake tuosta napista.

Ota yhteyttä

 

Topics: diagnostiikka, nalvonminden, nal von minden, lääketieteen pikatestit