• 010 311 3080
  • Menu
  • Ostoskori

Ostaja, ahdistaanko hankinnat? Helpota työtäsi näillä vinkeillä

Posted by Heljä Kokko on 30.7.2018 11:49:00

Usealle loman loppu ja paluu arkeen tuntuu ahdistavalta. Vaikka vinksahtanut unirytmi vaikuttaakin asiaan, johtuu ahdistus usein vain puutteellisesti ajanhallinnasta. Kun kaikki tekemättömät tehtävät  pyörivät päässä järjestelemättöminä päässä, tuntuu kaikki stressaavammalta kuin oikeasti onkaan. Henkilökohtaisten ajanhallintamenetelmien lisäksi myös liiketoiminnallisilla ratkaisuilla voidaan tehdä huomattavia parannuksia.

helpota ja tehosta työtä keskittämällä

Kun on kyse ensi- ja terveydenhuollon hankinnoista, tavarantoimitusten keskittäminen yhdelle toimittajalle on tehokas ratkaisu työn helpottamiseen. Kun kaikki tarvikkeet hankitaan yhdestä paikasta, ei aikaa kulu useiden erillisten tilausten tekemiseen ja seurantaan. Myös kuluja säästyy ostolaskujen ja useista paikoista tulevien toimituskulujen vähentyessä.

Esimerkiksi MedGroup ensihoito ja Jokilaaksojen pelastuslaitos ovat ulkoistaneet kulutus- ja hoitotarviketoimitukset kokonaan meille MedKitille.  

Katso video ja tutustu tarkemmin keskittämisratkaisun hyötyihin. 

 

LISTAA TEKEMÄTTÖMÄT TEHTÄVÄT

On tärkeää saada päässä pyörivät tekemättömät tehtävät paperille, niin etteivät ne turhaan kuormita muistiasi. Heti ensimmäisenä työpäivänä lomaltapaluun jälkeen listaa kaikki päivän aikana eteen tulevat tekemättömät tehtävät paperille. Pidä lista aina ajantasalla.

PRIORISOI

Kun kaikki tekemättömät tehtävät on listattu, älä heti ryhdy toimeen. Sen jatka priorisoimalla tehtävät tärkeysjärjestykseen. 

  • kiireelliset ja tärkeät tehtävät
  • kiireelliset ja ei niin tärkeät tehtävät
  • ei-kiireelliset, mutta tärkeät tehtävät
  • ei-kiireelliset eivätkä niin tärkeät tehtävät

AIKATAULUTA

Kalenteroi tehtävät siten, että aikataulu tukee tekemääsi priorisointia. Aloita kiireellisimmistä ja tee työläimmiltä tuntuvat tehtävät ensimmäisinä pois alta. Se helpottaa heti. Tärkeää on myös pysyä suunnitelmassa, sillä silloin koet onnistumisia ja jaksat heti paremmin. Suunnitelmassa pysymisessä auttaa se, ettet tee liian tiukkaa aikataulua, vaan jätät tilaa mahdollisille eteentuleville ongelmille ja selvittelyille.

Kalenterin täyttyessä eri projekteista, voit hallita työn edistymistä myös projektikohtaisesti esimerkiksi ottamalla käyttöön projektinhallinnan työkalun, kuten Trellon tai Asanan.

kiinnostaako hankintoja helpottava keskittämisratkaisu? - lue lisää keskittämisestä

HALUAN TIETÄÄ LISÄÄ KESKITTÄMISESTÄ

 

Topics: keskittäminen